26.05.2009

Dolazi zahladnjenje!


Nakon prvog vala vrućina koje je zahvatilo naše područje sutra nas očekuje hladan tuš. I dok se trenutno pržimo na 30 Celzija već večeras je ponegdje moguć jači razvoj oblaka uz grmljavinu i pljusak te prolazno jak vjetar!


Ovakva očitanja mjerne stanice u parku F.Tuđmana nećemo više viđati ovaj tjedan


Isto tako oblačno vrijeme nas očekuje i u srijedu pa se predviđa jutarnja temperatura do 19, a najviša dnevna između 21 i 23°C. Meteorolozi najavljuju naoblačenje, a sredinom dana i poslijepodne povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina.


Hladnije vrijeme do 20 C i oblaci zadržati će se sve do vikenda. Vremensku prognozu možete pratiti na ovom linku, ili pogledajte van kroz prozor.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.