°C 11

Županija objavila listu kandidata za stipendije

30.11.2018.

Ivana Ćurić

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Zagrebačke županije objavilo je prijedlog liste kandidata za županijske stipendije. Dodjeljuje se 20 studentskih i 30 učeničkih stipendija.

Od studentskih stipendija 10 stipendija dodjeljuje se po kriteriju izvrsnosti (od toga tri za zanimanja glazbenog smjera) te 10 stipendija prema socijalnom kriteriju.

Od učeničkih stipendija dodjeljuje se 10 stipendija po izvrsnosti, od toga tri za zanimanja glazbenog smjera, i 20 stipendija po socijalnom kriteriju, od čega 10 stipendija za deficitarna zanimanja.

U roku 8 dana od objave liste na oglasnim pločama gradova i općina te internet stranicama, svaki kandidat može podnijeti pismeni prigovor na listu, zaključno sa subotom, 8. prosinca 2018. godine. Prigovor se dostavlja isključivo u pisanom obliku na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Za natječaj za stipendije – PRIGOVOR“.

Nakon isteka roka od 8 dana, Župan će donijeti odluku o prigovorima, a Povjerenstvo utvrditi Konačnu listu za dodjelu stipendija.

Prijedlog liste za dodjelu stipendija Zagrebačke županije možete vidjeti ovdje.