°C 11

Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića

05.09.2019.

Romana Šimek

Kao i prijašnjih godina, knjigovodstvo Legalis s velikim srcem Dalije Zubek na čelu, završilo je s još jedna Humanitarkom Prvaci, kojom je cilj prikupiti novčana sredstva za kupovinu školskih torbi te pribora za naše male đake prvake, roditelja slabijeg socijalnog statusa. 

Školske torbe su napunjene i podijeljene đacima, a roditelji s velikom brigom manje. Dalija se zahvalila svima koji su pripomogli.

-Ljudi dragi, puno vam hvala da ste opet stvorili nove Legalisove Prvake koji će zahvaljujući vama krenuti u lov na znanje opremljeni i bezbrižni. Hvala Pučkom otvorenom učilištu i ravnateljici na ustupanju prostora, CZSS Velika Gorica na pomoći oko humanitarke i naravno neizostavnom FOKUSU (gospodin Žaja i gospođa Mirela) na super ponudi i strpljenju.

Ljudi.....opremili smo 57 PRVAKA i nemam riječi osim da Gorica ima veliko srce i da ste ovim Prvacima dali najveću moć u ruke....znanje. Posebno hvala mojih Humanitarkušama i pomagačima Božidar Cigrovski Tihana Maretić- poručila je Dalija. 

Galerija slika

Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića Uspješna humanitarka! Za školu opremljeno 57 prvašića