°C 2

'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike

23.08.2019.

Petar Brnada

U organizaciji Udruge za tehničku kulturu Turopoljski tehničar, cijeloga se ljeta održavaju radionice modelarstva i elektronike te robotike, a sada su otvorene i prijave za novi krug ljetne škole.

Prva na redu je radionica modelarstva i elektronike koja je namijenjena za učenike od trećeg do petog razreda osnovne škole. Na radionicama će učenici učiti izrađivati pametnu kuću koju nose sa sobom, a održat će se u ponedjeljak i utorak, 2. i 3. rujna, u 9 sati u prostorima CTK u Cvjetnom naselju, te je besplatna za sve učenike!

Druga radionica je radionica Robotike za učenike sedmog i osmog razreda, te prvog i drugog razreda srednje škole, a održavat će se kroz dva dana, ponedjeljak i utorak, u 16 sati. Radionica robotike pohađa se uz naknadu od 200 kuna, a ostalo sufinancira udruga s obzirom da je nabavna cijena konzole 500 kuna.

Na radionici će učenici raditi igraću konzolu Makerbuino, takozvani 'uradi sam gameboy' koji će kao i svi polaznici škole ponijeti kućama te imati sjajnu razonodu.

Iz Udruge su poručili da je broj mjesta ograničen, a svoje prijave trebate poslati na e-mail turopoljskitehnicari@gmail.com. Za one koji su propustili prijave, druga škola ide početkom rujna prije povratka u školske klupe.

Galerija slika

'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike 'Uradi sam gameboy', pametna kuća i još puno toga: Kreće novi krug škole modelarstva, elektronike i robotike