°C 11

Umirovljenici Kurilovca uživali u još jednom druženju

29.05.2018.

Maja Ivčić

Da treća dob može biti itekako lijepa dokazali su ponovno umirovljenici okupivši se u Vatrogasnom domu Kurilovec na još jednom druženju u organizaciji Udruge umirovljenika Grada Velike Gorice - Kurilovec 2.

Uz ples i druženje te izvrsnu večeru zabave nije nedostajalo, a potrajala je do kasno u noć. Stotinjak veselih članova i njihovih prijatelja iz podružnice Kurilovec 2 popunjavali su plesni podij već s prvim taktovima muzike i sjedali tek s najavom pauze.Inače, Udruga umirovljenika Grada Velike Gorice, podružnica Kurilovec 2, trenutno ima 48 članova koje vodi izvrstan Izvršni odbor, pohvalila nam se aktualna predsjednica, gospođa Dragica Božurić:

-Jako sam zadovoljna odazivom svih njih kada treba ispeći kolače ili pripremiti ovakvu zabavu- dodala je.

A da je tome tako vidjeli smo i sami jer raznovrsnih domaćih kolača na tanjurima nije nedostajalo.

Ovo druženje umirovljenici su pripremili i s namjerom da zarade za zajednički izlet u Mariju Bistricu na kojeg se spremaju krajem lipnja ove godine. Nakon ovakve večeri, vjerujemo da ni izlet neće biti ništa manje zabavan.

Galerija slika

Umirovljenici Kurilovca uživali u još jednom druženju Umirovljenici Kurilovca uživali u još jednom druženju Umirovljenici Kurilovca uživali u još jednom druženju