°C 16

U Turopolju se okupili mladi vatrogasci

01.05.2018.

Ivana Crnković

Mjesni odbor Turopolje dana slavi svoj dan upravo 1. svibnja na blagdan svetog Josipa Radnika koji je ujedno i zaštitnik ovog sela nastalog iz radničkog naselja.

Od jutros je živahno u ovom mjestu jer već u 10 sati startale su s natjecanjem vatrogasne ekipe djece i mladeži na prostoru NK Turopolja. Prilika je to da se na jednom mjestu okupe sve generacije Turopoljaca te mlade vatrogasne nade pokažu što znaju u vatrogasnim vježbama.

Kako se danas obilježava i dan Mjesnog odbora u društvenom domu u 17 sati slijedi i sveta misa kojoj će prethoditi molitva krunice pola sata ranije. nakon svete mise slijedi molitva za sve pokojne mještane Turopolja,  a obići će se i drvena skulptura turopoljskog težaka koju je izradio Zdravko Mateša iz Turopolja, tvorac i kipa svetog Florijana u ovom mjestu. U 18 sati slijedi domjenak u društvenom domu.

 

Galerija slika

U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci U Turopolju se okupili mladi vatrogasci