°C 11

U goričkom kinu čak tri nastavka velikih filmskih hitova

23.07.2018.

Petar Brnada

Goričko kino ovog vam tjedna donosi čitav niz novih filmskih naslova u kojima možete uživati za vrijeme ljetnih praznika ili godišnjeg odmora.

Već večeras od 19 sati imate priliku pogledati drugi nastavak akcijskog filma „Plan za bijeg: Pakao“ u kojemu glavnu ulogu tumači legendarni Sylvester Stallone.

-Godinama nakon što je pobjegao iz ultramodernog zatvora iz kojeg je nemoguće pobjeći, Ray je okupio novu vrhunsku ekipu. Međutim, kada jedan od članova njegovog tima nestane, Breslin je prisiljen vratiti se u pakao na zemlji i ponovo pobjeći iz istog, kako bi spasio svog prijatelja osuđenog na brutalnu borbu poznatiju kao Hades- navode iz POUVG-a.

Uz večerašnju projekciju, film možete pogledati i 24. srpnja u 21:15 sati te 25. srpnja u 19 sati.

Večeras vas u kinu od 21 sat očekuje još jedan filmski nastavak, ovoga puta riječ je o akcijskom krimiću „Sicario 2: Rat bez pravila“, filmu sjajne glumačke postave predvođene Beniciom Del Torom i Joshom Brolinom koji vas vode u nevjerojatnu eskalaciju narko ratova na granici SAD-a i Meksika.

„Sicario 2: Rat bez pravila“ možete pogledati i 24. srpnja u 19 sati te 25. srpnja u 21 sat.

Za one mlađe i ljubitelje animiranih filmova održat će se projekcije filma „Luis i društvo iz svemira“ koje ćete od 19 sati moći pogledati 26., 27., 28., 29. te 30. srpnja.

-Ovo je nježna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dječaku koji postaje prijatelj sa tri mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjur pao u njegovu kuću. Dječak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbjegne odlazak u internat- kažu iz kina.

„Mamma Mia: Here we go again“ naziv je još jednog velikog filmskog nastavka koji ćete od 26. pa sve do 30. srpnja od 21 sat moći pogledati u Goričkome kinu.

-Nastavak velikog filmskog hita u kojem, uz životne „drame“ roditelja, priča prati i Donninu kćer Sophie koja se nosi s izazovima koje nosi trudnoća. Mnogo glazbe, odlične glume i prekrasni pejzaži – ovaj puta našeg Visa- stoji u opisu filma.

Foto: POUVG