°C 0

Svoga tela gospodar: Pogledajte novu predstavu Buševčana

14.11.2017.

ivana

Ja sem svoga tela gospodar“ veli Iva u novoj predstavi Pučkog kazališta Ogranka Seljačke sloge Buševec.

Budite i vi svoga tela gospodari i kak vam god teško bilo, uzmite ga za ruku i dovucite u Dom kulture Buševec u nedjelju, 19.studenog u 18 sati.

-Pogledajte hrvatski klasik Slavka Kolara „Svoga tela gospodar“ u režiji Ivana Rožića (Nikole) i u izvođenju vrhunske glumačke ekipe Pučkog kazališta OSS-a Buševec. Radnja  ove izvrsne pripovijetke se odvija u našem kraju, na tren će vas vratiti u prošlost, ali i pokazati da je tema i danas vrlo aktualna. Ljudi se izmjenjuju, ali navike ostaju. Za samo 20kn, koliko će vas koštati ulaznica, možete  vidjeti  jeste li i vi stvarno „svoga tela gospodari“.  Ako pak mislite da predstava vrijedi više slobodno ostavite i dobrovoljni prilog.  Znate, ono za kravicu-poručuju iz Ogranka seljačke sloge.

Vašem dolasku se veseliju i rada vas imaju; JAKOB (Nenad Lukić), BARA (Irena Rožić), IVA (Tvrtko Kovačević), MARICA (Lea Rožić), JURA-AMERIKANEC (Zlatko Vnučec), KATA (Vera Pribanić), ROŽA (Ana Katulić), KUM ŠIMUN (Stjepan Detelić-Banski), MATA (Saša Robić), DEVER JANKIĆ (Luka Rožić), JAGA (Barica Kovačević) i DORA (Branka Rožić)