°C 31

Škola Helen Doron preselila u novi prostor

11.02.2019.

Redakcija

Velikogorička škola Helen Doron za učenje engleskog jezika preselila je na novu lokaciju s još više prostora za nastavu, velikom čekaonicom za roditelje i poticajnim, veselim i zaigranim okruženjem za djecu. Najmlađi Velikogoričani su oduševljeni.

Naime, novouređena škola svečano je otvorena 9. veljače kada su se na novoj adresi, u ulici Matice hrvatske 3, okupili mali polaznici i njihovi roditelji, ali i drugi zainteresirani. Više od 150 djece uživalo je u predstavi jednog od najpoznatijih hrvatskih mađioničara Joze Boze i bogatoj tomboli, ukusnim zalogajima, te maskotama klokana i bake, koji su svim polaznicima Helen Doron dobro poznati kao Kangi i Granny Fix.

 

Inače, međunarodno priznata metoda učenja engleskog jezika Helen Doron u ranom djetinjstvu omogućuje djetetu upijanje engleskog poput materinskog jezika. Tajna je u posebno razvijenoj metodologiji te interaktivnom pristupu koji kombinira igru, glazbu, pokret i nove tehnologije.

Upisi za preostala slobodna mjesta traju do kraja veljače, zato požurite i osigurajte svojoj djeci učenje engleskog jezika na prirodan i zabavan način uz Helen Doron metodu gdje sva djeca od najranije životne dobi usvajaju engleski na isti način kao i hrvatski jezik.

Galerija slika

Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor Škola Helen Doron preselila u novi prostor