°C 8

Sajam informiranja mladih u Novom Čiču

16.04.2018.

Redakcija

Udruga Zamisli kroz Regionalni info centar za mlade Zagreb u suradnji s Kulturno umjetničkim društvom Čiče u utorak organizira Sajam informiranja mladih.

-Glavni ciljevi manifestacije su osvijestiti mlade ljude da imaju pravo na informiranje te im na jednom mjestu pružiti sve potrebne informacije namijenjene mladima kroz dnevni program gdje se predstavljaju svi koji u svom radu dotiču mlade također s ciljem razvijanja resursa i usluga za mlade u ruralnim područjima i prometno izoliranim mjestima- poručili su iz Udruge Zamisli.

Na Sajmu će biti uključene škole, kulturno-umjetničke udruge, PU Velike Gorice, udruge i institucije koje rade s mladima i za mlade koje će predstaviti svoje aktivnosti, ukazati na mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima te ponuditi odgovore na neka njihova pitanja.

Organizacijama i institucijama koje rade s mladima i za mlade sajam je sjajna prilika da predstave svoje promotivne materijale s ciljem informiranja mladih o njihovom radu i mogućnostima uključivanja u njihove aktivnosti.

Sajam će se na Europski dan informiranja mladih održati u utorak, u Etno naselju Novo Čiče, u terminu od 10 do 13 sati.