°C 10

Radionica prirodne kuhinje: Naučite pripremiti kvalitetan obrok i prilagoditi prehranu svojim potrebama

28.01.2020.

Petar Brnada

Ako se već duže vremena pitate kako pripremiti kvalitetan, cjelovit obrok i pokušavate naći odgovore na pitanja koje su prednosti uravnotežene prehrane, te zašto je važno koristiti organske i cjelovite namirnice i kako prehranu prilagoditi individualnim potrebama, zdravstvenom stanju i godišnjem dobu, nova radionica prirodne kuhinje pravo je mjesto za vas.

Naime, Ljekarne Zagrebačke županije pripremaju upravo jednu takvu radionicu koja promiče važnost uravnotežene prehrane prema makrobiotičkim načelima, a održat će se 12. veljače u Edukacijskom centru LJZŽ u Zvonimirovoj 5.

Cijena dvosatne radionice koja će započeti u 17 sati iznosi 120 kuna. Za djecu do 15 godina radionica je besplatna, a za drugog člana obitelji, na istoj radionici, popust je 50 %, kažu iz Ljekarni.

Način prijave sudionika je isključivo na broj 091 329 6152 te nema mogućnosti prijave putem Facebooka!

-Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na radionici koja promiče važnost uravnotežene prehrane prema makrobiotičkim načelima. Broj sudionika je ograničen, stoga molimo da se zainteresirani prijave na navedeni broj i rezerviraju svoje mjesto na vrijeme –poručuju iz Ljekarni Zagrebačke županije.

Foto: LJZŽ