°C 14

Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena

07.12.2018.

Ivana Ćurić

Na prostoru kod Gradskog stadiona u dane vikenda možete uloviti posljednju priliku za kupnju domaćih mandarina iz Opuzena i to direktno od samog proizvođača.

Mandarine iz Opuzena OPG-a Dujmović možete kupiti od danas, pa do nedjelje 9. prosinca. Cijena je 6 kn po kilogramu, a u ponudi je i domaći limun po cijeni od 15 kn/kg te naranče 12 kn/kg.Riječ je o domaćem voću pogodnom za nadolazeće jesenske dane jer sadrže vitamin C, kalij, kalcij i magnezij. Mandarine iz Opuzena zadnjih nekoliko godina pristižu u Veliku Goricu gdje se nude kupcima koji preferiraju domaći hrvatski proizvod, a ovo je posljednji put u ovoj godini da ih možete kupiti, i to kod iznimno ljubaznih prodavača koji će vam uvijek ubaciti koji komad više.

Galerija slika

Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena Posljednja prilika za "ugrabiti" mandarine iz Opuzena