°C 8

Nove priče u novom broju VGdanas!

16.04.2018.

Maja Ivčić

U prodaji je novi broj VGdanas novina u kojem osim aktualnosti iz života Velike Gorice donosimo i nekoliko zanimljivih priča o pojedincima koji se u posljednje vrijeme, a neki i kroz svoj čitav život u našem gradu nekako posebno ističu.

Jedan od njih svakako je gospodin Miroslav Grahovac – učitelj u Područnoj školi Rakitovec, inače i vatrogasac, sudac-porotnik koji je poznat u raznim sferama goričkog života, pa neki kažu da je i popularniji od gradonačelnika. Razgovor s njim možete pročitati na stranicama novog VGdanas magazina.

Tu su još i priče o stranim studentima koji su iz različitih zemalja Europe došli studirati u Veliku Goricu na naše Veleučilište. Svoj novi dokumentarni film Velikogoričanima je premijerno predstavio poznati sportski novinar, naš sugrađanin Vlado Boban s kojim smo također razgovarali, a svakako je zanimljiva i vijest o novim borbenim zrakoplovima koji će biti smješteni na Plesu.

Dotakli smo se i ovoga puta političkih tema pa vam VGdanas donosi i intervju sa Stelom Dragicom Svračak, predsjednicom GLAS-a Velike Gorice nove političke opcije u našem gradu.

Novi broj VGdanas novina potražite na kioscima i u trgovinama.