°C 11

MAMMA MIA 2: Gorička pretpremijera mjuzikla snimanog na Visu

19.07.2018.

Ivana Ćurić

Nastavak filmskog hita "Mamma Mia!" ugledao je svijetlo dana, a ovog vikenda i u Kinu Gorica možete pogledati mjuzikl "Mamma Mia! Here We Go Again", koji je velikim dijelom sniman na hrvatskom otoku Visu.

Gorička pretpremijera slijedi u nedjelju, 22. srpnja, s početkom u 19 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 28 kuna. Glavne uloge u filmu tumače Meryl Streep, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard i Colin Firth, a tu su i Lily James, Julie Walters, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Dominic Cooper te slavna Cher.

Kao i prvi dio, nastavak obiluje hitovima kultne švedske grupe ABBA. Grčki otok Kalokairi u prvom filmu je poslužio kao kulisa za grčki otok Skopelos te selo Damouchari, dok su eksterijeri nastavka snimani prošlog ljeta na Visu. Uz holivudsku elitu, film sniman uz poticaje HAVC-a, na viškom je setu okupio više od 270 hrvatskih filmskih djelatnika i statista.

Nastavak velikog filmskog hita u kojem, uz životne „drame“ roditelja, priča prati i Donninu kćer Sophie koja se nosi s izazovima koje nosi trudnoća… Mnogo glazbe, odlične glume i prekrasni pejzaži očekuju vas u nedjelju pretpremjerno na velikom platnu.