°C 1

DVD-u Ribnica tri prva mjesta na Gradskom natjecanju

19.09.2018.

Petar Brnada

Kuče su protekle subote ugostile vatrogasno Gradsko natjecanje seniora na kojemu su se brojne ekipe borile za plasman na Županijsko natjecanje. Najuspješniji su bili Ribničani koji su osvojili tri prva mjesta i jedno drugo.

U kategoriji muških A ekipa u kojoj se nadmetalo ukupno osam ekipa najuspješniji su bili članovi DVD-a Buševec koji su iza sebe redom ostavili DVD Ribnicu, DVD Turopolje, DVD Novo Čiče, DVD Okuje, DVD Strmec Bukevski, DVD Čičku Poljanu te DVD Staro Čiče.

Prvo mjesto među muškim B ekipama zauzeo je DVD Ribnica dok je drugo mjesto pripalo članovima DVD-a Strmec Bukevski, a treće DVD-u Mraclin. Iza njih su ostali DVD Buševec, DVD Staro Čiče, DVD Kuče i DVD Rakitovec.

Što se tiče ženskih ekipa, u A kategoriji najuspješnijima su se pokazale pripadnice DVD-a Ribnica, a prate ih djevojke iz DVD-a Strmec Bukevski te DVD-a Buševec. Članice DVD-a Kuče zauzele su četvrto mjesto, a DVD-a Mraclin peto mjesto.

Među ženskim B ekipama najbolje su bile članice DVD-a Ribnica, dok ih kao drugoplasirana slijedi ekipa DVD-a Mraclin, a kao trećeplasirana ekipa DVD-a Kuče.

-Gradsko vatrogasno natjecanje seniora bilo je izlučno te su sve ekipe koje su osvojile prva tri mjesta osigurale plasman na Županijsko natjecanje-poručio je predsjednik VZ GVG-a Dalibor Mrakovčić.

Foto: DVD Ribnica