°C 14

Dugoočekivani filmski naslovi stižu u goričko kino

08.07.2019.

Romana Šimek

Priča o vatri i ledu ‘Tabaluga’ animirani je film kojeg sa svojim najmlađima možete pogledati u goričkom kinu, već danas. Projekcije ovog filma prikazivat će se i sutra, te u srijedu u terminu od 19 sati, sva tri dana. 

Iako već ima sedam godina, mali zeleni zmaj Tabaluga još uvijek ne može rigati vatru. Svaki odrasli zmaj bi trebao biti u stanju to učiniti. U svom uzbudljivom životu na rodnoj livadi pokušat će uz druge stanovnike i zgode koje ih prate oživjeti u sebi pravog zmaja.

 

Akcijski triler 'Grijesi prošlosti' prikazuje se već večeras u 21h. Projekcije su sutra te u srijedu također u istom terminu u 21 h.

Duboko u američkoj šumi, u kolibi uz jezero, živi legendarni ubojica Henry, koji se izolirao od svijeta kako bi zaboravio posljednjih 30 godina svog života. Kada se ispred njegove kuće pojavi mlada ozlijeđena žena, Henry će morati odlučiti hoće li riskirati svoj život da bi je spasio.

 

Peter Parker vraća se u filmu ‘Spider-Man: Daleko od kuće’, sljedećem Spider-Man poglavlju. Nakon velike bitke s Osvetnicima i tragičnog gubitka, Peter uzima pauzu i traži malo vremena za sebe. Naš prijateljski junak iz susjedstva pridružuje se svojim najboljim prijateljima Nedu, M.J. i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koji stvaraju kaos diljem kontinenta. Iako Tony Stark nije više s njima, njegova misija živi i dalje, a Spider-Man bi trebao biti taj koji će je nastaviti.

Film možete pogledati od četvrtka 11. srpnja do srijede 17. srpnja u terminu od 18:30 h.

 

Kriminalistički triler ‘Domino’ u kinu se također prikazuje od 11. do 17. srpnja u 21 sat.

Tražeći pravdu za ubojstvo svog partnera od strane člana ISIS-a, policajac iz Kopenhagena se nađe usred igre mačke i miša s dvoličnim agentom CIA-e, koji koristi ubojicu kao pijuna kako bi uhvatio druge članove ISIS-a.

 

Trailer za novog Kralja lavova zasigurno ste već vidjeli, a dugoočekivani Disneyev animirani klasik stiže i u goričko kino. 

Najava nove verzije Kralja lavova počinje, kao i u originalu, predstavljanjem malenog, budućeg kralja Simbe ostalom životinjskom narodu, kojeg predstavlja majmun Rafiki. U pozadini, njegovu priču najavljuje James Earl Jones, uz prisutnu i dobro poznatu temu iz prvog filma, “Circle of Life” (“Krug života”). Ljubitelji tog crtanog filma trebaju se strpiti još malo, jer projekcije kreću 18. srpnja u 18:30, a nastavit će se prikazivati sve do 24. srpnja, u isto vrijeme. 

Sinkroniziranu verziju filma možete pogledati 18., 20., 22. i 24. srpnja, dok je u ostalim terminima 19., 21. i 23. srpnja original verzija s titlovima. 

 

Kada dobroćudni vozač Ubera po imenu Stu (Kumail Nanjiani), pokupi putnika (Dave Bautista) za kojeg se ispostavi da je policajac u potjeri za brutalnim ubojicom, morat će se potruditi zadržati zdrav razum, svoj život i pet zvjezdica za vožnju.

Profesionalni hrvač Dave Bautista i popularni američki stand up komičar Kumail Nanjiani nasmijat će vas do suza u urnebesnoj komediji o vozaču Ubera - 'Stuber'.

Film možete pogledati od 18. do 24. srpnja u 21 h.