30.03.2011

Dođite bodriti Azenašice

ŽOK Azena danas igra drugo kolo doigravanja u kojem ugošćuje ŽOK Split 1700.

Na kraju redovnog dijela sezone Azenašice su završile na 5.mjestu i time osigurale nastavak natjecanja u doigravanju za prvaka i plasman. U prvom kolu koje je odigrano prošlog tjedna izgubile su od Splita 1700 na Gripama 3:1 u setovima. Splićanke su inače prošle sezone završile na 3.mjestu Superlige, te su osvojile 3.mjesto u Kupu Hrvatske čime su ostvarile pravo sudjelovanja u Srednjoeuropskoj ligi (MEL) u kojoj sudjeluju klubovi iz Austrije, Slovačke, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

Ukoliko se žele plasirati u polufinale Azenašice moraju danas pobjediti, a potom slijedi treća utakmica jer se plasman dalje ostvaruje uz dvije dobivene utakmice. Ukoliko pak Splićanke pobjede, plasirat će se u polufinale, a Azenašicama tada predstoji borba za plasman od 5. do 8.mjesta.

Uzvratna utakmica igra se danas u dvorani srednjih strukovnih škola s početkom u 18h. Dođite i podržite naše odbojkašice!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport