05.07.2010

Dodatna rasvjeta kod toplane u Galženici

Ulica Slavka Kolara na potezu kod toplane u Galženici, pješačka staza prema trgu Stjepana Radića, te spojni put s južne strane dječjeg vrtića uskoro će biti ugodnija mjesta za noćne šetnje. Naime, u tijeku su radovi na postavljanju rasvjete kojim će se pješačke staze dodatno osvijetliti.

Na te tri lokacije postavit će se 31 rasvjetno tijelo uz međusobne razmake od 14,5 metara, a prostor kod toplane uz bočalište dodatno će se osvijetliti s dva stupa javne rasvjete.

rasvjetaskolara.jpg

Postavit će se glatki čelični pocinčani stupovi visine 4m, na koje se montiraju dekorativne parkovne svjetiljke s kućištem od tlačno ljevanog aluminija, pokrovom od poliestera pojačanog staklenim vlaknima i polakiranog zaštitnom metaliziranom bojom.

Radove koji su u tijeku izvodi Elektroinstalacijski radovi Branko Črnko, naručitelj je Grad Velika Gorica, a vrijednost radova je 193.483,60 kuna bez PDV-a. Prilikom izvođenja javne rasvjete neće se rušiti stabla.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati