27.08.2009

Dodatna mjesta u vrtićima


Kao što je gradonačelnik Dražen Barišić i najavio u svom prvom istupu pred Gradskim vijećem, u Velikoj Gorici je za predstojeću predagošku godinu osigurano dodatnih 200 mjesta u vrtićima.


U dva velikogorička vrtića, na 19 lokacija, smješteno je ukupno 88 vrtićkih skupina. Dodatnim zapošljavanjem stručnog osoblja i adaptacijom prostora, osigurano je proširenje svake vrtićke skupine za jedno do tri mjesta. Preuređenjem prostora u Podbrežnici, stvoreni su uvjeti za smještaj dvadesetoro djece jasličke dobi, dok će se još 20 mjesta otvoriti, kada  završi adaptacija prostora u školi, u Donjoj Lomnici.


U gradu naglašavaju, kako jedan od prioriteta u mandatu gradonačelnik Barišića i njegovih zamjenika, ostaje izgradnja novog vrtića.


(gorica.hr)


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati