29.12.2010

Doček Nove u Srcu

Ispratite 2010. godinu i u dobrom društvu, veselju, zabavnoj glazbi i okruženi prijateljima dočekajte Novu 2011.godinu u Disko clubu Srce.

Disko club Srce i ove godine organizira doček Nove godine, a goste očekuje izbor najaktualnije glazbe za koju će se pobrinuti DJ Igor. Staru ćemo godinu ispratiti kroz Happy hour koji traje od 9 sati, kada počinje doček, sve do ponoći kada vas očekuje veliki vatromet i naravno šampanjac da se nazdravi novoj i vjerujmo boljoj 2011. godini. Karte su u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, a u nju je uključen i bogati švedski stol s narescima.

Ulaznice se mogu u pretprodaji kupiti u Disco clubu i Fitnes centru Srce, Lotusu, Avigoru, Hercu, Viva´s baru i Rojcu.

Prvi dan u godini nastavlja se subotnjim Power partyem na koji je ulaz uz flyer slobodan do ponoći do kada vrijedi i Happy hour. Tko će imati snage za reprizu dočeka neka navrati.

Vaš Disko club Srce Vam želi sretnu i uspješnu Novu 2011. godinu!
Sponzorirani člankaKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife