29.12.2009

Doček Nove godine u Klubu100


Ukoliko još ne znate gdje dočekati novu godinu Klub 100 priprema posebnu ponudu za posebnu noć, pa požurite po svoju kartu.

Novu 2010. godinu dočekat će se uz Trash&Rock mix party na kojemu će se za dj pultom naći DJs Pumpkin i Cat i to s početkom u 21 sat.

Kako nebi imali brigu koliko ćete novaca potrošiti u Klubu100 bili su jasni - uz kupljenu kartu imate neograničenu konzumaciju.

Na meniju je Stella i Becks, vino Tikveš - bijelo Chardonay i crno Vranac, svi sokovi, Vodka, Jegermaister, Stock, Pelinkovac, Tequila i Gin. Kako nebi ogladnjeli na raspolaganju će vam biti bogati švedski stol sa narescima i salatama. Novu 2010. godinu dočekati će se uz šampanjac, a neki će kućama odnijeti i poklone iznenađenja.

Broj uzvanika je ograničen na 300 pa požurite po svoju kartu koju možete kupiti na šanku Kluba 100 po cijeni od 250 kuna.Komentari
22.12.2010 - katarina 1
odličan program =)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife