21.02.2011

Do Fašnika još dva tjedna, prijave u tijeku

Od 102. Turopoljskog fašnika dijeli nas još dva tjedna pa je pravo vrijeme za one koji žele sudjelovati da počnu pripremati maske te se prijave na Fašnik. Velika povorka i fašnička zabava održat će se 5. ožujka dok nas Mali fašnik očekuje dan kasnije u nedjelju 6. ožujka.

Velika Fašnička povorka u poslijepodnevnim satima proći će od Tržnog centra do parka dr. F. Tuđmana gdje će biti postavljen veliki šator u kojemu će nastupati Žiga i bandisti, Zakon šutnje i Kingsi. Dan kasnije na istom mjestu svoje maske predstavit će mlađe generacije.

Najbolje grupe očekuju i nagrade, pa je tako Grand prix Fašnika nagrada u iznosu od 7 tisuća kuna, a tu su i novčane nagrade za najbolje grupe, temu i masku. Na Malom Fašniku žiri će odabrati najbolje predškolske i školske grupe, kao i dječje pojedinačne maske, parove i manje skupine.

Prijaviti se možete i putem interneta ovdje, a kako su nam dani ispunjeni tmurnim vjestima vjerujemo kako će mnogi iskoristiti fašnički vikend za ludovanje i razbibrigu.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati