13.10.2009

Dječji tjedan


U našem gradu je u tijeku akcija „Velika Gorica – prijatelj djece“ koja se ove godine provodi pod nazivom „Želimo odrasti u ljude za pet!“. Dječjim tjednom najmlađe se stavlja u prvi plan, a posebno se ukazuje na kvalitetno obrazovanje i odgoj djece. Velika Gorica od 2006. godine nosi titulu Grada prijatelje djece.


Dječji tjedan započeo je otvorenjem izložbe „Moj vrtić, moja škola, moj centar“ koja se može razgledati u Pučkom otvorenom učilištu. Osim ove izložbe mališani su priredili i jednu naziva „Mi i mašta možemo svašta“ u Centru za djecu, mlade i  obitelj. U utorak se Gradsko vijeće djece susrelo s gradonačelnikom, a ostatak tjedna za klince su organizirane predstave i kino projekcije animiranih filmova.


Osim aktivnosti za djecu organizirana su i korisna predavanja i tribine za roditelje i sve one koji se u svom radu susreću s djecom,  a Dječji tjedan završiti će u petak poslijepodne zabavnim programom Klubu 100.


Kompletan program Dječjeg tjedna pogledajte ovdje.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati