26.11.2010

Dječji folklorni susreti

Maleni folkloraši iz Varaždina, Ogulina, Ludbrega, Dugopolja, Velike Gorice i drugih mjesta sutra će pokazati svoje koreografije koje su marljivo uvježbavali u svojim kulturno umjetničkim društvima.

U dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta sutra, 27.studenog, s početkom u 18 sati, održat će se 13. dječji folklorni susreti u organizaciji Folklornog ansambla Turopolje.

Velikogoričanima će se predstaviti dječje skupine KUD-a VARTEKS iz Varaždina, KUD-a ANKA OŠPUH iz Ludbrega, KUD-a JANUŠEVEC iz Prigorja Brdovečkog, KUD-a PLETER iz Dugopolja, KUD-a KLEK iz Ogulina, KUD-a GOLUBOVEC iz Novog Golubovca, KUD-a PREPOROD iz Dugog Sela i FA „TUROPOLJE“ iz Velike Gorice.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati