06.01.2011

Disco club Srce

I u novoj 2011. godini Disco club Srce nastavlja s novim programima za dobar provod vikendom. U petak nas očekuje poznati Friday night lights na kojemu se ispunjavaju želje dok je u subotu veliki Heineken party.

U petak na Friday night lights omiljenu Vam glazbu uz ispunjavanje želja pušta DJ Igor, a i ovoga petka sva pića su cijelu noć po cijeni od 10 kuna. Navratite na piće jer ulaz je svim posjetiteljima slobodan do jedan sat iza ponoći.

Subotnji veliki Heineken party uz animatora, hostese, plesačice, ali i vrijedne nagrade bit će obilježen zelenom bojom - bojom Heinekena. Ulaz je uz flyer slobodan do ponoći, a potražite ga u velikogoričkim kafićima. Ovdje vas očekuje izbor najbolje i najaktualnije glazbe strane i domaće produkcije.

Sve najbolje u novoj godini želi vam Disco club Srce!

srce7.jpg

Sponzorirani članak


Komentari
11.04.2011 - elio
lagano prebiranje harfe uz pečeno prase hahahah dobra :)
11.04.2011 - ivan
Što podrazumijevaš pod party? Harmoniku i frulicu, lasere, kožnjake ili pak lagano prebiranje harfe uz pečeno prase?
11.04.2011 - ivana2061991@gmail.c
oče bit partija u srcu
11.04.2011 - ivana2061991@gmail.c
bok
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife