11.04.2010

Dijelimo karte za TDF

Tjedan dokumentarnog filma u kinu Gorica na pola je puta svoje revije u kojoj se prikazuju nagrađivani dokumentarni filmovi. Kroz tjedan dana revije, do četvrtka 14. travnja, na platnu kina Gorica prikazat će se 7 nagrađivanih dokumentaraca.

Dnevno se prikazuju dva filma, s početkom u 18 i 20 sati, a vgdanas portal u suradnji s organizatorima na svaku projekciju vodi po dva čitatelja. Znači na raspolaganju je 28 karata.

Sve što treba je poslati ime i prezime te projekciju koju želite pogledati na naš email nagrade@vgdanas.hr! Provjerite projekcije i zgrabite svoju kartu!


Ovdje provjerite za koje projekcije ima još slobodnih karata, a mi ćemo se potruditi tokom slijedećih dana ažurirati točno stanje besplatnih karata.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati