05.02.2010

Dijelimo karte za Klub100


Vikend u Klubu 100 donosi nam dva zanimljiva programa s kojima ste se sigurno već upoznali. Večerašnji koncert sjest će ljubiteljima Balaševića, a sutrašnja 2N noć dobro će sjest svim ljubiteljima elektronske glazbe pogonjene basom.

Kako smo u vremenima u kojima je svaka kuna važna Klub100 je pripremio i akcije za oraspoložiti se prehrambenim proizvodima. U posebnoj ponudi je Becks kojega u petak možete dobit za 12 kuna, dok u subotu na 2N programu akcija je dva Becksa za dvadeset kuna!

Uz to evo i još jedna dobra vijest, za oba programa dijelimo i ulaznice. 5 (slovima: pet) najbržih koji pošalju na email nagrade@vgdanas.hr svoje podatke dobit će ulaznicu. Naznačite na koju večer želite, a dobitnike ćemo obavijestiti emailom! Znači 5x1 karta za svaku večer! Neka igre počnu!

p.s. Napomenimo samo i da u Klubu100 od ove subote ponovne kreće davno zaboravljeni program školskih tuluma za školarce! Svake subote od 19 do 22 sata organizirat će se tulum za mlade. Upad je 5 kuna, a roditelji ne brinite se jer na šanku će biti samo ponuda sokića!Komentari
05.02.2010 - urednik
Na tribute bend idu Anamarija, Stanko, Mateja, Tijana i Marta. Za 2N još čekamo zadnje finaliste!
05.02.2010 - cool232
daj jednu za Balaševića i jednu za Skandal :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife