18.01.2011

Dijelimo karte za Kiklopa

Večeras u dvorani Gorica, prvi puta nakon premijere u listopadu prošle godine, imate priliku vidjeti Kiklopa, posljednu predstavu iz produkcije Scene Gorice koja je uzburkala kulturnu i političku scenu.

VGdanas portal vodi dvoje najbržih čitatelja, i njihovu pratnju, na predstavu Kiklop, a sve što treba da bi osvojili ulaznicu je javiti svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr. Dijelimo 2x2 karte!

Predstava Kiklop kazališta Scena Gorica nastala je pod režiserskom palicom Ivice Buljana, u adaptaciji Gorana Ferčeca, a nose je mladi glumac Marko Cindrić, iskusni Frano Mašković te energični član Leta 3 Zoran Prodanović Prlja kao Kiklop. Predstavu Kiklop možete vidjeti u dvorani Gorica u utorak 18.siječnja i u petak 21. siječnja s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna.


Komentari
19.01.2011 - grga čvarak
Nisam ni sumnjao da če biti više od dva gledatelja
18.01.2011 - urednik
Na Kiklopa idu Valentina i Petra! Provjerite mejlove.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati