13.12.2010

Dijelili pšenicu i Velikogorički obzor

Ususret blagadnu Svete Lucije 13. prosinca, zaštitnice Grada, koja se slavi kao i Dan grada, HNS Velike Gorice organizirao je već tradicionalnu podjelu paketića božićne pšenice. Ove godine akciju su zajednički pripremili Mladi HNS-a zajedno sa Ženskom inicijativom te su građanima podijelili preko 500 stotina paketića. HNS Velike Gorice je na svoj način čestitao svim građanina njihov dan, Dan grada. Pšenica je došla iz njihove prijateljske podružnice Starih Mikanovaca iz Slavonije.


zima2010psenica.JPG

Aktivisti HNS-a dijelili su pšenicu šetnjom Zagrebačkom ulicom, na Tržnom centru, kod Robne kuće, Parkom Franje Tuđmana, Ulicom Slavka Kolara sa završetkom na Trgu Stjepana Radića. Uz paketiće pšenice građani su dobili i novi broj „Velikogoričkog obzora“.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.