VG Street Team: Svi za jednog, jedan za sve

Među članovima VG STreet Teama su bivši prvaci Hrvatske, ali i oni koji imaju jako dobre izglede da to postanu na kraju ove, ali i budućih sezona kada su u pitanju utrke ubrzanja.
VG Street Team: Svi za jednog, jedan za sve

Boksačke rukavice zamijenio za konje

Naš sugrađanin Vedran Pereković, sedmerostruki državni prvak u boksu, posljednjih deset godina bavi se uzgojem posavskih konja.
Boksačke rukavice zamijenio za konje

Velika Gorica iz zraka 60-tih godina

Kako je vaše susjedstvo izgledalo 60-ih godina prošlog stoljeća možete provjeriti na fotografijama Informacijskog sustava prostornog uređenja.
Velika Gorica iz zraka 60-tih godina

Goričani satima gasili vatru na Pelješcu

Devetero velikogoričkih vatrogasaca sudjelovalo je u gašenju požara na Pelješcu, a kako je bilo, ispričao nam je jedan od njih.
Goričani satima gasili vatru na Pelješcu

Velikogoričanka među najboljim maturantima

Mlada Velikogoričanka Lucija Lacković ispit iz državne mature položila je s jednim od najboljih rezultata u Hrvatskoj. Evo što kaže o ispitu i planovima za budućnost.
Velikogoričanka među najboljim maturantima

GRAD

ZADNJE
 
ČITANO
 
KOMENTIRANO
 
KOMENTARI
Dragovoljno predao streljivo za puške i pištolje 01.08.2015

Dragovoljno predao streljivo za puške i pištolje

Policija je u proteklom tjednu imala jednu dragovoljnu predaju streljiva za razno oružje, te ovim putem pozivaju građane koji imaju oružje kod kuće da ga samovoljno i bez sankcija predaju policiji kako bi se spriječile tragedije. Posljednju u nizu od dragovoljnih predaja policija je imala u utorak 28.srpnja. Samoinicijativno jedna osoba je predala 50-ak komada raznog streljiva ...

SPORT

ZADNJE
 
ČITANO
 
KOMENTIRANO
 
KOMENTARI
Buševec: Turnir ulica u malom nogometu 31.07.2015

Buševec: Turnir ulica u malom nogometu

Udruga Moj Buševec poziva na malonogometni turnir. Naime, povodom Dana domovinske zahvalnosti, Udruga Moj Buševec, 5. kolovoza, na SRC-u Zvrnik organizira turnir ulica Buševca i Ogulinca. - Pozivamo sve Hrvatske branitelje i sve mještane Velike Gorice i okolice da se pridruže mještanima Buševca na Zvrniku u obilježavanju velike pobjede Hrvatske vojske – poručili su ih Udruge. U ...

DOGAĐANJA

ZADNJE
 
ČITANO
 
KOMENTIRANO
 
KOMENTARI
"Jane" brončane na natjecanju zborova u Turskoj 31.07.2015

"Jane" brončane na natjecanju zborova u Turskoj

Raspjevane Jane osvojile su treće mjesto na natjecanju zborova koji se od 21. do 26. srpnja održavalo u Turskoj. S natjecanja u Istanbulu Jane su se vratile s novom medaljom koja će također obilježiti, ovu, desetu godinu njihova djelovanja. Na međunarodnom natjecanju folklornih zborova u konkurenciji od šest zborova Jane su osvojile treće mjesto i brončanu medalju u jednoj od k ...

Anketa

Na vgdanas želimo komentiranje:

Najave

akcija avantura triler
u 21 sat
Od 30.7. do 2.8.

02.08.2015 Sedmi patuljak
animirani sinkroniziran
Od 30.7. do 2.8.
U 19 sati
u 10 sati
SRC Zvrnik