07.06.2010

DC proslavio 10 godinaDemokratski centar Velike Gorice proslavio je u subotu deset godina svog političkog djelovanja. U Lovačkom domu u Kušancu jučer je bila gužva, veselje i ples jer su brojni dc-ovci došli na svoju proslavu.

Osnivačima velikogoričkog DC-a uručena su priznanja za desetgodišnji politički rad u stranci, a podijeljene su i Dc-ove iskaznice novo pridošlim članovima.

Predsjednik velikogoričkog DC-a Zvonko Kunić s ponosom je govorio o ulozi DC-a na velikogoričkoj političkoj sceni.“Uvijek smo bili orijentirani na provedbu projekata koji našim građanima osiguravaju veću kvalitetu života"istaknuo je.

Zamjenik predsjednice DC-a Zdravko Režek naglasio je veliku aktivnost velikogoričkih deceovaca i poželio im puna uspjeha u radu.

Predsjednica stranke Vesna Škare Ožbolt čestitala je svim članovima ovu prvu desetgodišnju obljetnicu i istaknula da DC kao novija politička opcija uporno gura kroz hrvatsko društvo reforme i razvoj „.Dc je u svom političkom životu imao lijepih i ružnih trenutaka, uspona i padova, ali smo ipak ostali svoji. Pokazali smo da nas u politici ne zanimaju osobna korist, ne fasciniraju nas ni fotelje ni moć već samo ideja o boljem životu.Često puta smo išli ispred svog vremena jer smo reformatori i oni koji nose razvoj. I kada nam čestitaju zbog uspjeha, ali i kada nas ne razumiju jer vidimo dalje i kada se neki boje naših ideja jer bi ostali bez svojih političkih fotelja, mi od svojih načela ne odustajemo jer znamo da ona nose bolja vremena hrvatskim građanima".-rekla je predsjednica i veselo zaplesala s DC-ovcima.


Komentari
09.06.2010 - micek
nisam ni lijevo ni desno ali mrzim ljude koji se prodaju za fotelju to su izdajice ma cija god strana bila.
09.06.2010 - juraj
heheeh.... frustrirani, ljevičari, sdp - 6 vijećnika, a hns 3 od 27! Dajte se poklopite s ušima....
09.06.2010 - jajodokrajo
željko......a ovi sadasnji nisu takvi namoj pricat oni te ne kradu i ne lažu daj malo otvori oci.....to Micek101 ocekuju se izbori
09.06.2010 - Micek101
Sad kad isprivociraju nove izbore prodana dusa vesnica ce izgubiti bas sve a toga nije svijesna. Vidimo se na izborima
09.06.2010 - željko
beus i picula su svoje otpjevali i otplesali u gorici. sada neka nađu neki drug grad, neke druge budale koje će varati.
09.06.2010 - micek101
DA SAD PLESU NA SUKEROVE NARODNJAKE
08.06.2010 - maja
a jeste jalnuši, baš mi je drago da ih ima puno i da su dobra ekipa, a plešu najvjerojatnije po svom jer su beusove sevdalinke otkačili!
08.06.2010 - micek101
sigurno plešu na neku star koju je napisao šuker
08.06.2010 - micek101
prodane duse
08.06.2010 - micek101
prodane duse
07.06.2010 - QuoRadiš
Gle ti Vesne kaj tanca :oyster bar: Nadam se da cipele nisu bile tijesne...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati