26.11.2009

DC održao izbornu skupštinu


Gradska organizacija Demokratskog centra Velike Gorice na jučerašnjoj izbornoj skupštini po treći puta za predsjednika je odabrala Zvonka Kunića.

Novi-stari predsjednik rekao je kako Demokratski centra već 10 godina  predstavlja jedan politički stav koji su građani prepoznali. Istaknuo je i angažman V.Š.Ožbolt s kojom su 2006 osvojili 3 mandata u gradskom vijeću i time kročili na gradsku političku scenu.

dcstotka.jpg

Izborna skupština održana u Pučkom otvorenom učilištu okupila je velik broj članova DC-a i njihovih kolega iz drugih stranaka. Posebno se nazočnima obratila kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske Vesna Škare Ožbolt koja se zahvalila na potpori koju joj stranka pruža u predizbornoj utrci. Dodala je i da iako je njihova koalicija izgubila gradonačelničko mjesto dobili su potporu za gradsko vijeće i to im je poticaj da treba raditi još bolje.

Gordana Krznarić, predsjednica županijske organizacije DC-a, istaknula je kako je gorički ogranak stup DC-a u županiji koji služi kao primjer ostalim gradskim organizacijama ove stranke.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati