13.12.2010

Darivali štićenike SOS sela Lekenik

Klub mladih DC-a Velike Gorice,  u mjesecu darivanja i dobrih djela, i ove godine je odlučio obradovati najpotrebnije. Ovoga je vikenda mladež predvođena predsjednicom Kluba DC-a Velike Gorice Teom Zelenikom i predsjednikom Kluba mladih DC-a Hrvatske Tomislavom Mučnjakom obišli su dvije kuće u kojima su smješteni štićenici SOS sela Lekenik na području Grada Velike Gorice.

dc122010.jpg

Druženje je prošlo u vrlo lijepom  i prijateljskom tonu. Razgovaralo se o svakodnevnim problemima s kojima se djeca i mladi susreću. Uz podjelu prigodnih darova i lijepe želje za predstojeće blagdane, mladi su izmjenili e-mail adrese uz obećanje da će navratiti kada god im se pruži prilika.Komentari
15.12.2010 - Tuzna sova
Drago mi je da se i mladež DC-a počela baviti društvenim djelima!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.