10.12.2009

Dan Turističke zajednice


Turistička zajednica Velike Gorice danas je svečanim programom u Klubu 100 obilježila svoj dan povodom 12 godina postojanja.

Turopoljski fašnik, Proljetni sajam, Gastro Turopolja i mnoge druge manifestacije vode se pod okriljem turističke zajednice, a uz to konstantno se radi i na promociji Velike Gorice i turopoljskog kraja.

Navedeni projekti dobit će još i veću dimenziju jer će dobiti maksimalnu podršku Grada, ali ćemo i predlagati nove inicijative za bolju promociju Turopolja - poručio je gradonačelnik Dražen Barišić te dodao kako je Grad Velika Gorica ponosan što ima ovakvu turističku zajednicu.

dantz.jpg

Direktorica turističke zajednice Milada Mesarić zahvalila se na podršci i predstavila novu brošuru koja predstavlja najvrjednije objekte našega kraja. Brošura je podijeljena na tri dijela, prvi dio posvećen je znamenitostima poput Muzeja Turopolja i Lukavec grada, drugi dio predstavlja 11 drvenih kapela dok treći dio sadrži opise 10 sakralnih objekata iz Turopolja.

dantz2.jpg
Ovom prigodom uručene su i nagrade i zahvalnice nagrađenima u akciji Zeleni cvijet 2009.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati