21.05.2009

Dan otvorenih vrata DVD-a Kurilovec


Dobrovoljno vatrogasno društvo Kurilovec ove će subote, 23. svibnja, biti usmjereno ka prezentaciji svojeg djelovanja sumještanima i drugim zainteresiranima. Od 14 h tako će održati niz pokazih vježbi mladeži i seniorske vatrogasne vrste. U samoj Gasilani biti će izložene stare vatrogasne listine i muzejski primjerci vatrogasne opreme. Moći će se razgledati i ostala oprema i vozilo u vatrogasnom spremištu.


DVD Kurilovec u posljednje vrijeme je znatno intenzivirao svoje aktivnosti, te su značajnije obnovili vatrogasnu opremu. Posebno se ističe i okupljanje sve većeg broja djece i mladih. Stoga, kako bi se predstavili i pokazali na čemu marljivo rade organiziraju Dan otvorenih vrata, dan tijekom kojeg će sugrađane pokušati upoznati sa svojom gotovo stoljetnom prošlošću, sadašnjim aktivnostima i planovima za budućnost.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.