13.12.2010

Dan bez zakasnina

Ukoliko ste zaboravili vratiti koju posuđenu knjihu iz Gradske knjižnice Velika Gorica danas imate priliku vratiti ju bez da platite zakasninu - bila ona mjesec dana ili tri godine!

Građani danas mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici bez naplate zakasnina, i to u sva tri odjela knjižnice - Odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Korisnicima koji ne duguju knjige, nego imaju blokadu zbog prethodno nepodmirenih zakasnina, također će biti oproštena dugovanja ukoliko to na taj dan zatraže u knjižnici.

Gradska knjižnica stoga poziva sve zaboravljive dužnike da se 13. prosinca odazovu ovoj akciji. Radno vrijeme sva tri odjela knjižnice je od 8.00 do 19,30 sati, pa vas molimo da knjige vraćate u tom vremenu!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati