14.04.2010

Crna kronika


U Šiljakovini je 13. travnja nakon obilaska lokalnih kafića muškarac rođen 1954 g. pod utjecajem alkohola (1.84g/kg) nanio teške ozljede
66-godišnjem muškarcu s kojim je bio u društvu. Udarcima šakama nanio mu je više prijeloma na glavi, a nakon obrade je priveden sucu. Teške povrede glave zadobio je i 23-godišnjak kojega su dvojica nepoznatih muškaraca pretukla 9. travnja u večernjim satima na parkiralištu McDonaldsa. Policijska obrada je u tijeku.

9. travnja dvojica maloljetnika rođena 1992. i 1993. godine provalile su u trgovinu Mercator u Kurilovcu na način da ušli u napušteni prostor do trgovine, popeli se u potkrovlje te probili strop da uđu u trgovinu. Policija je pronašla počinitelje, a dokazano im je i kazneno djelo krađe skutera iz mjeseca ožujka.

Dvojica muškaraca (1991. i 1994. godište) su 8. travnja kod Domovinskog mosta ušli u tlačnu kanalizaciju na način da su s otvora ulaza dizalicom pomaknuli kameni blok težak 3 tone. Unutra su razmontirali inox-obujmice i vijke s maticama ukupne vrijednosti oko 8 200 kuna. Policijski službenici su ih zatekli u krađi, ali je vješt dvojac pobjegao kroz kanalizaciju. Uhvaćeni su kasnije u prognaničkom naselju.

Policija moli građane koji imaju saznanja ili su primjetili sumnjiva kretanja u noći 6. na 7. travnja u Zagrebačkoj ulici kada je provaljeno u Zlatarnu Karat. Provalnici su ušli u obiteljsku kuću u sklopu koje se nalazi zlatarna te ukrali nakita u vrijednosti do 100 tisuća kuna.

Prijavljeno je i desetak obiteljskih nasilja te više provala u domove s manjom materijalnom štetom osim jedne u naselju kod crkve NBDM gdje je iz obiteljske kuće ukradeno novca i nakita u vrijednosti oko 50 tisuća kuna.

Jučer je u blizini vodocrpilišta Mala Mlaka, u mjestu Odranski Obrež, u betonskom šahtu uz kanal Sava-Odra pronađeno 56 kanistara (svaki zapremnine 25 litara) sumnjive tekućine. Neki kanistri su bili otvoreni, a voda je poslana na analizu. Na mjesto događaja izašao je inspektor zaštite okoliša.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati