16.07.2009

Čiče vol.2

Otvorenje sezone na jezeru Čiče koje se održalo prošli vikend uvertira je u ljetnu sezonu događanja na našem „Čič bič-u“.

 

Brojni Goričani posjetili su u subotu tulum na otvorenom na plaži jezera Čiče koji je potrajao do 3 sata poslije ponoći. Uređen prostor, dva šanka, ljetna pozornica i plesni podij te zvjezdano nebo bilo je dovoljno da se kaže: Gorica ipak živi.

 

U razgovoru sa jednim od organizatora, Tomislavom Noršićem, saznali smo nekoliko detalja oko ove inicijative da se oživi jezero Čiče. Tomislav nam je rekao da su zadovoljni odazivom koji je za prvi puta bio iznad očekivanja, a kroz cijelo ljeto želja im je pružiti mjesto za druženje i provod na otvorenom. U tu svrhu, osim večernjih izlazaka, preko dana će se pružati razni sadržaji. Tako je već kroz ovaj tjedan organiziran turnir u stolnom tenisu, u petak ćemo imati kino na otvorenom s projekcijom filma Borat, u subotu će se tulumariti, a u nedjelju će biti cjelodnevno druženje uz ljetne sportove i roštilj.


 

Dok je cijeli grad pokušavao spavati, na jezeru Čiče bilo je prilično živo


S obzirom da se subotnji tulum čuo u cijeloj Gorici, za ovaj vikend će se prilagoditi razglas. U policiji nisu bili oduševljeni time, a brinula ih je i sigurnost pa se cijeli prostor ogradio a unajmljeni su i redari.


Kako je bilo prošli vikend pogledajte u našoj fotogaleriji, a svakako navratite i ovoga vikenda do jezera Čiče. Kupanje je, nažalost, zabranjeno.
Komentari
16.07.2009 - Basa
Idemo mladi :))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife