24.01.2010

Četvorke proslavile rođendan


Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić i zamjenik Ervin Kolarec posjetili su obitelj Vrbetić u Starom Čiču kako bi njihovim četvorkama čestitali prvi rođendan. Mala Ema, Lana i braća im Filip i Lovro, dobili su didaktičke igračke, a na račun roditelja Grad će kao rođendanski poklon uplatiti 10 tisuća kuna.


Mališani su dva para jednojajčanih blizanaca rođeni carskim rezom, a prema dostupnim podacima ovo je tek drugi slučaj sa ovakvim završetkom.


Kakve avanture roditelji novi roditelji imaju znade i obitelj Prnjak iz Velike Gorice koja je 1995. godine dobila jedine hrvatske jednojajčane petorke.


četvorke.jpg

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati