20.05.2010

Centar za mlade izdao stručnu knjigu


U Gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u ponedjeljak 17. svibnja je održana promocija knjige „Raditi s djecom, mladima i obitelji“. Promociji su prisustvovali brojni suradnici, stručnjaci, kolege, ali i roditelji koji koriste usluge Centra, a govorili su gradonačelnik Velike Gorice  Dražen Barišić i zamjenik župana Zagrebačke županije Rudolf Vujević koji su da će i dalje pružati podršku radu ove vrijedne ustanove.

U knjizi „Raditi s djecom mladima i obitelji“ se iznose sedmogodišnja iskustva rada ove jedinstvene ustanove u našoj zemlji, namijenjenoj djeci, mladima i obitelji, a čiji su programi besplatni. Namijenjena je stručnjacima iz obiteljskih centara, škola, vrtića, udruga, centara za socijalnu skrb, ali i onima koji su zainteresirani za brigu o djeci kao najranjivijem dijelu stanovništva. Knjigu je napisalo deset autorica - zaposlenica i suradnica Centra.

cdmoknjiga.jpg

Urednica knjige i ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj Sanda Puljiz naglasila je kako ne postoji pravna regulativa da se djeca i njihovi roditelji zadrže u Centru i da su njihovi dolasci isključivo dobrovoljni. A koliko su prepoznali rad Centra u prilog tome govori podatak o lanjskih 1795 korisnika, 75 grupa i 49 programa. I na kraju je poručila da se, nakon što završi promocija, vraćaju radu i organizaciji ljetnih programa.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a