Caffe bar Passage


Na adresi Slavka Kolara 72 već gotovo 20 godina dobronamjernike ugošćuje Caffe bar Passage. U novo uređenom prostoru koji je potpuno redizajniran 2007. godine naći ćete ugodno mjesto za popiti piće i razmijeniti priče sa prijateljima. Danju mjesto za ispijanje kava u privatnoj atmosferi na natkrivenoj terasi ili u kafiću, a s dolaskom noći savršena lokacija za popiti piće sa omiljenim društvom.


Interijer je uređen kao mješavina francuske kavane i engleskog puba, a ove dvije suprotnosti stopile su se u prostor blagih žutih tonova obogaćen detaljima drva i pune cigle. Privatnu atmosferu narušit će tek pogledi filmskih zvijezda sa portreta koji vas promatraju sa zidova. Upravo zbog jedinstvenog i ugodnog interijera Caffe bar Passage nakon prve posjete postaje kafić u koji ćete se rado vraćati.


psgclanak.jpg


Caffe bar Passage nudi potpunu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića, talijanske kave Mokarabia sa 60-godišnjom tradicijom, a posebno valja istaknuti veliki izbor domaćih i stranih piva.


Vikendima Caffe bar Passage nudi razne tulume na kojima se možete, uz posebne ponude i snižene cijene alkoholnih pića, zagrijati prije odlaska u omiljeni noćni klub.


Odličan ambijent, kvalitetna posluga, dobra glazba, pristupačne cijene, ugodno društvo, kao i blizina parkirališta dovoljan su jamac da ćete sa zadovoljstvom dolaziti u Caffe bar Passage.