09.10.2010

Cabana

Tjedan dana dijeli nas do otvorenja Cabana bara i gostovanja grupe Connect koji se sprema za tu posebnu večer. Što nas novoga očekuje u vjerojatno najpoznatijem lokalu u Velikoj Gorici upitali smo u Cabani, a odgovore nam je dao vlasnik Roman Bergman.

Zanimalo nas je kakve promjene u prostoru će vidjeti posjetitelji. - Sam prostor obogatit ćemo s puno novih detalja, osvježiti prostor s trenutno najtraženijom robom u svijetu dizajnera interijera, upotpuniti isti s novim velikim šankom kako se više ne bismo tiskali na jednome te ćemo ih sada imati dva. Kako vam ne bismo otkrili sve detalje ostaviti ćemo prostora za iznenađenje - kaže Roman, a dodaje da je tu i iznenađenje za sve pušaće.

A što nas očekuje na otvorenju? - Za veliko otvorenje preuređenoga kluba odlučili smo svima posjetiteljima priuštiti zaista noć za pamćenje. Tom prilikom nam u goste dolazi dobro poznata grupa Connect koja će nas zagrijati hitovima s novoga albuma, ali i dobro protresti uz najpoznatije njihove hitove - kaže Bergman.

U Cabani smo dosad mogli vidjeti raznoliki program, od trbušnih plesačica, meksičkih marijača, sexy performansa, modne revije i tematskih tuluma. Upitali smo i što nas očekuje u novoj sezoni.


 - Ovaj trend žive svirke poznatih bendova s naše scene, a i one nešto manje poznate, bit će nit vodilja kroz iduću sezonu. Tako će nam jedni od idućih gostiju biti i jedan ženski bend iz Hrvatske, Dj iz susjedne nam zemlje, DJ iz... I ovdje ostavljamo prostor za iznenađenja - odgovara Roman.

A sve je krenulo davno iz malog lokala, mi nadodajemo. - Da, prije punih 7 i pol godine klub Cabaňa prvi puta je otvorio svoja vrata. Na kvadraturi od nepunih 50 m2 našao se pokoji separe, stol s par stolica te "škvadra" koja se tiska u novome velikogoričkom klubu. Na samome početku rada nitko nije očekivao da će se isti bar utrostručiti već u idućoj godini - kaže Bergman.

Od tada je uslijedilo nekoliko preuređenja, širenja, terasa i druge novosti u prostoru, a 15. listopada čeka nas otvorenje nakon još jednog preobražaja kakvog "može servirati samo Franz Kafka", kako kažu u Cabani. Uz novi preobražaj tu je i novi moto: "Cabaňa bar mjesto po tvome!".


Komentari
17.10.2010 - pero
A kaj su proširili nekaj?
10.10.2010 - urednik
jel sad bolje?
09.10.2010 - Rosa
Ajmeeee koja nepismenost! Pa tko to piše?!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife