30.06.2010

Buvljak u srednjoškolskom centru

Tokom današnjeg jutra učenici velikogoričkih srednjih škola u prostoru hola srednjoškolskog centra priredili su "buvljak" na kojemu su prodavali svoje stare školske knjige. Preko burze udžbenika učenici mogu doći do potrebnih knjiga za novu školsku godinu. Učenici su ove godine stoga više čuvali svoje knjige kako bi za njih dobili dobru cijenu, ali kako sami kažu ove je godine prodaja išla nešto lošije.

buvljakknjiga.jpg

Vlatka Malinović završila je opću gimnaziju i svratila je, sada, do bivše škole kako bi knjige prepustila novim generacijama. - Donijela sam knjige iz sva 4 razreda, a ostalo mi je još samo 6 knjiga neprodanih. Knjige su očuvane pa za njih tražim 40-50 kuna - kaže Vlatka, a njena kolegica Doroteja Dimoski na burzu udžbenika kaže: - Ove je godine manje ljudi pa sam prošle godine prodala više knjiga. Neke nove knjige sam platila i preko 100 kuna, a danas ih ne žele uzet niti za 40.

- Kriza se i ovdje osjeti, pa se roditelji cjenkaju i na naše cijene - zaključili su učenici.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati