01.10.2010

Brigljević u Orange baru

Večeras u Orange baru održati će se promocija domaćeg proizvođača likera i rakije - Obitelji Brigljević.

Tradicija spravljanja voćnih likera i rakija u Hrvatskoj je duga već nekoliko stoljeća. Tajna njihovog pripremanja prenosila se iz generacije u generaciju do naših dana. U obitelji Brigljević spremaju likere na tradicionalan način od pažljivo biranih plodova čiste prirode i bez ikakvih umjetnih dodataka. Skupljajući iskustvo i radeći likere već godinama Obitelj Brigljević je došla na glas kao jedna od najboljih i najkvalitetnijih proizvođača likera u Hrvatskoj.

Večeras su u ponudi: Biska, Orahovica, Kapetanova travarica, Drijenak, Medica, Gorka naranča, Jagoda, Kupina, Limun, Šumska jagoda i Divlja ruža.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife