11.02.2011

Breza u Buševcu

Ogranak seljačke sloge Buševec, točnije njena dramska sekcija, poziva na večerašnju izvedbu predstave Breza koja će se održati u Domu kulture u Buševcu s početkom u 19.30 sati. Ulaz je slobodan.

Ovo bi prema najavama trebala biti posljednja izvedba ove predstave Pučkog kazališta iz Buševca nakon tri godine izvođenja. Predstava je nastala prema istoimenom djelu Slavka Kolara koji ju je stvarao na temelju zapažanja dok je radio u Gornjem Hruševcu u Vukomeričkim goricama, a doživjelo je i svoju filmsku inačicu. Za kazališne daske priredio ju je Borivoje Radaković, a izvode je Buševčani.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati