12.04.2010

Break Da Rules


Klub 100 Breaks Da Rules program ove subote, 17. travnja,  predstavlja tri vrsna dj-a kako bi plesom rastjerali tmurne oblake koji su se nadvili nad našim glavama. Program standardno započinje poslije 22 sata, ulaz je 15 kn, a odmorit možete na šanku uz Becks za 10 kuna.

Osnivač Confusion Zg-a Nenad Barić poznatiji kao Funk Guru zasvirao je na brojnima festivalima poput EXIT-a, MTV Valkana Beach, InMusica i Seasplasha te je čest gost u klubovima u regiji. Zasvirao je ili zagrijavao publiku za velikane elektronske glazbe, a spomenimo samo dvojac LTJ Bukem i MC Conrada te Black Sun Empire i Optical. Nije naodmet spomenuti da su on i njegova ekipa zaduženi za postojanje festivala illectricity i S*CORE – snowboarding and music festival, te uspješnih klupskih večeri kao što su playground!, illectric funk i zig-zag.

Robert Radamant je DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Za njega ćemo reći da je nastupio skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje sa spomenutim confusionom, Crobotima, Bassinvadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov warm up, u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike

Domaća uzdanica elektronske glazbe Pattern 11 poznat je publici Kluba 100 sa svojim živahnim nastupima te ga nećemo posebno najavljivat. Kako god bilo, dobra DJ postava jamči moderan zvuk i plesnu subotnju večer u Klubu 100.

Komentari
14.04.2010 - cool232
igraj igraj :)
12.04.2010 - DessTanujesz
Break Da Rules, Shake Da Fools, Make Ja Rule Jealous, Brynner Yul Fellaz, Thin And Fat Goons Tell Us, That We Might Come To Klub 100, And Apply Dub Sun Screen...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife