27.12.2009

Božićni koncert


U utorak, 29. prosinca, u dvorani Srednjih škola s početkom u 20 sati održat će se koncert pod nazivom "Božić u Gorici".


Za božićni ugođaj i blagdansku atmosferu pobrinut će se zborovi velikogoričkih župa, članovi kulturno umjetničkih udruga i solisti.


Između ostalih nastupaju: Jacques Houdek, Ćiro Gašparac, Luka Balvan, vlč. Ljubo Vuković,  Dražen Kurilovčan, VIS Emanuel, zbor mladih Navještenje, Turopoljska zvona, gradski zbor Franjo pl. Lučić, VS Jane, Ogranak Seljačke Sloge Buševec, Fa Šiljakovina, KUD Dučec iz Mraclina, KUD Novo Čiče, KUD Šćitarjevo, KUD Gradići, KUD Stari grad Lukavec, KUD Nova zora iz Donje Lomnice.


Organizatori koncerta su Grad Velika Gorica, Turistička zajednica i Velikogoričko – odranski dekanat. Karte se prodaju u velikogoričkim župama, Turističkoj zajednici i na Radio Velikoj Gorici po cijeni od 25 kuna, a sav prihod ide za proširenje odjela pedijatrije u velikogoričkom Domu zdravlja. 
Komentari
31.12.2010 - vito
između ostalih?
31.12.2010 - mari9
a di nestade fa turopolje?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati