26.12.2010

Božićni koncert

U dvorani Srednjoškolskog centra u ponedjeljak, s početkom u 20 sati, će se održati veliki božićni koncert u organizaciji Grada i Turističke zajednice Velike Gorice. Na koncertu će nastupiti Jacques Houdek, Zvonko Kompes, vlč. Ljubo Vuković te niz crkvenih zborova i kulturno umjetničkih društava. Još jednom vidjet ćemo i nastup Zlatnih godina, pobjednika 3.VGF-a, a tamburaški orkestar ovog festivala bit će glazbena pratnja izvođačima.


Ulaznice za koncert su po cijeni od 15 kuna i mogu se kupiti u goričkim župama i u ponedjeljak u Turističkoj zajednici, Kurilovečka 2, a sav prihod ići će u dobrotvorne svrhe.Komentari
27.12.2010 - kjuik
A mogu li se ulaznice kupiti na licu mjesta prije koncerta?? anyone??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati