28.12.2010

Božić u Gorici za pedijatriju

Sada već tradicionalni božićni koncert u organizaciji Grada, Turističke zajednice i velikogoričko odranskog dekanata, sinoć je okupio veliki broj Velikogoričana u dvorani srednjih škola.

Na koncertu su nastupili crkveni zborovi, kulturno umjetnička društva i solisti, među kojima se Goričani posebno obradovali svom sugrađaninu Jacquesu Houdeku. Osim božićnih, na koncertu su bile izvedene i neke svjetovne pjesme koje svojom tematikom obrađuju poruke mira, ljubavi, prijateljstva, požrtvovnosti i domovine.

koncert3.jpg

Uz brojne izvedbe koncert je dodatno obogatio prikaz živih jaslica, koje su organizirali mladi iz Župe Navještenja Blažene Djevice Marije.

koncert1.jpg

Gradonačelnik Dražen Barišić i dekan velikogoričko odranskog dekanata vlč. Josip Ružman zahvalili su Velikogoričanima na odazivu, jer su kupnjom karte pomogli u projektu proširenja velikogoričke pedijatrije. Inače, u isti se projekt ove godine uključio i Rotary club koji će prikupljati sredstva za istu namjenu.

koncert2.jpg


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura