26.06.2010

Boks na otvorenom

Jučerašnji boksački turnir koji se održao na otvorenom privukao je pažnju brojnih goričana koji su se zatekli u parku dr. Franje Tuđmana. Boksački ring postavljen iza kina okupirali su znatiželjnici koju su zdušno navijali za borce. Iako je održavanje turnira na kratko prekinuo ljetni pljusak odmah po smirivanju vremena gledatelji su zauzeli svoja mjesta oko borilišta.

boks1.jpg

Boksački klub V.Gorica kao organizator okupio je 18 boraca u kategorijama od 60 do 91 kilograma. Održalo se osam borbi od čega dvije profesionalne. Većina boraca trenira upravo u klubu domaćina, a od gostiju tu su bili boksački klubovi Lokomotiva, Petar Zrinski i Šampion.

boks2.jpg

Pobjede za domaćina izborili su Tomislav Povrženić, Danijel Vekić, Ivan Zagorac, Marko Rupčić i Ivan Njegač, izjednačene borbe završili su Josip Krsnik i Mark Šarić, dok su Alen Grgić i Filip Šarić protiv svojih kolega iz Boksačkog kluba Velika Gorica svoje borbe izgubili odlukama sudaca. U profesionalnim borbama predstavile su se Ivana Habazin(RH) i Edit Szigeti iz Mađarske, a glavna borba večeri održala se između velikogoričanina Ivice Bačurina i Adnana Cmeragića iz BiH. 
Komentari
14.11.2010 - Luna
ni meni boks nije imao smisla prije nego sam ga počela trenirati da eto, "vidim u čemu je fora". to je bilo prije 4 godine i nisam ga od tad prestala trenirati i obožavati.
30.07.2010 - Johnny
Kakav je to sport kad moraš ozlijediti drugog sportaša da bi pobjedio. Zar je to sport???
04.07.2010 - SANJA
Definitivno najbolji sport,iako na margini zadnje vrijeme naš grad zna podržat najbolje.HVALA VAM.
01.07.2010 - jopa
Nit je taj akrobatski rock 'n' roll sport nit ste vi sportaši
29.06.2010 - marcela 2
majko mila najgluplji sport na svijetu pa bolji je akrobatski rock 'n' roll pa mi idemo po svijetu i osvajamo pehare za sudjelovanje a vi ne
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport